Càrrecs electes

Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per representar la ciutadania i de quin partit són:

 

Montse Mascaró i Gras (Alcaldessa i presidenta), PDeCAT

He nascut a Pacs del Penedès, el 26 de desembre de 1964, visc al Barri de la Serra a “Cal Gras”.
He estat regidora de joventut, esport i educació a l’ajuntament de Pacs des de l’any 2015.
El 2017 vaig agafar el relleu de l’alcaldia.
La seva il·lusió sempre havia estat poder treballar pel municipi, perquè aquí tinc “les arrels de la meva mare”.
Ara que soc Alcaldessa, seguiré treballant per aquest poble que estimo tant. El meu lema és: “Junts fem Pacs”.
Mail de contacte: mascarogmn@diba.cat

 

Josep Mª Albarin i Olivella (1er Tinent d’Alcalde), PDeCAT

Nascut el 9 de juny de 1969, viu a l’ Avinguda Diputació de Pacs del Penedès.
Empleat de Banca.
Regidor de Cultura, Noves Tecnologies i Salut d’ aquest Ajuntament durant els anys 2015 al 2017, i de l’ any 2018 al 2019 Regidor també d’ Hisenda, Urbanisme i Governació.
Col·laborador en diferents Associacions de la comarca, ha estat Membre de l’ AMPA de l’ Escola “El Drac” de Pacs.
Mail de contacte: pacs@diba.cat

 

Mario Larrubia Mañas (2on Tinent d’Alcalde), IND

Actor-director i creatiu. Terapeuta Gestalt. Monitor Sociocultural. Director i acompanyant teatral al Teatre Casal de Vilafranca i al nou grup Pacs Escènic.
En formació dual de Guia d’Enoturisme de Catalunya, en pràctiques a les Caves Llopart.
Fa 11 anys què estic vinculat al poble i des de l’agost del 2017 visc al Barri de L’Agrícola. Sóc Mediterrani. Entusiasta, entregat i molt apassionat. Intento viure amb molta consciència, presència i responsabilitat.
He format part de la nova Comissió de Festes aportant noves propostes com “ Pacs Tot Talent”. He creat un grup de teatre a Pacs. Admiro el potencial que hi ha al poble. Crec que es pot fer -i vull fer- moltes coses perquè sigui un poble de referència, obert i que pensi en tots i totes per igual. On tothom tingui moltes i les mateixes possibilitats, sense haver de traslladar-nos a un altre lloc que no sigui Pacs.
Vull aportar al projecte de l’Ajuntament de Pacs: passió, dedicació i entusiasme. Ser honest amb el que realitzo. Adquirir un compromís és estar a on realment vols estar. No es pot realitzar res que no vulguis fer. Sóc una mirada nova i externa al poble, fresca i espontània amb ganes de futur. Vaig col·laborar molts anys amb la regidoria de cultura de Manacor en el projecte de les activitats del Patronat d’Arts Plàstiques i aquells anys són un gran bagatge per compartir en les meves regidories.
Estimo el poble i només vull trobar solucions. Tenim a una alcaldessa entregada en cos i ànima a l’alcaldia treballant diàriament per tots nosaltres i la seva dedicació s’encomana.
Som un grup que representa al poble: Tots estem lligats a la proposta de Pacs abans d’ajuntar-nos com equip, només així és com Junts fem Pacs.
Mail de contacte: pacs@diba.cat

 

Albert de Sangenís-Llivi Perelló, PDeCAT

Nascut a Pacs fa 50 anys, pare de dos fills, enòleg, compagino la feina entre el celler familiar i d’altres. Enamorat del territori, de la terra i de la meva feina. Em sap molt de greu el descrèdit en que actualment és veu la política, m’agradaria, i potser és una utopia, que és deixes de veure així.
Mail de contacte: pacs@diba.cat

 

Mercè Marges Rovira, IND

Nascuda a Pacs el 8 de març de 1958, visc al Barri de la Serra.
Ja fa molts anys que col·laboro amb diferents entitats del pobles; balls populars, carnaval. Vaig ser membre de la Comissió de Festes.
Hem fa molta il·lusió continuar treballant per Pacs.
Mail de contacte: pacs@diba.cat

 

Jordi Flix i Duran, ERC

Va néixer l’any 1963 a Sant Sadurní d’Anoia, va estudiar fins que va començar a treballar d’auxiliar de farmàcia, des de fa 37 anys. És casat i té dues filles de 20 i 14 anys. Viu a Pacs des de l’any 1991, al Barri de la Rectoria. És regidor, i aquesta és la seva tercera legislatura com a representant d’ERC de manera independent, ja que no té afiliació. Ha participat en diferents entitats culturals comarcals i nacionals, sempre defensant les tradicions i cultura de la nostra terra.
Mail de contacte: pacs@diba.cat

 

Oriol Ponsa Martell, ERC

Nascut l’agost de 1951, viu al barri Pla de Cavalls des de 1996.
Llicenciat en Història (UB) i Postgrau en Drets de la Propietat Intel·lectual (UPF), ha treballat com a director general en diverses empreses de caire cultural arreu de l’estat espanyol.
Forma part, com a independent, del Grup Municipal d’ERC a Pacs amb un especial objectiu: fer dels municipis una eina fonamental en l’assoliment de la República Catalana.
Mail de contacte: pacs@diba.cat