Càrrecs electes

Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per representar la ciutadania i de quin partit són:

Montse Mascaró i Gras (Alcaldessa i presidenta), PDeCAT

És nascuda a Pacs del Penedès, el 26 de desembre de 1964, viu al Barri de la Serra a Cal Gras.
Ha estat regidora de l’ajuntament de Pacs des de l’any 2015, tirant endavant nous projectes en les diferents regidories de: joventut, esport i educació.
La seva il·lusió sempre havia estat poder treballar pel municipi, perquè com ella ha comentat moltes vegades:
“Em sento de Pacs perquè són les arrels de la meva mare”.
En aquest mandat participarà de manera molt activa donant suport a totes les àrees: urbanisme, atenció ciutadana…, així com a totes les activitats de caire lúdic, cultural i social del municipi.
El seu lema és: “ Pacs és de tots i ho som tots”
Mail de contacte: mascarogmn@diba.cat

 

Josep Mª Albarin i Olivella (1er Tinent d’Alcalde), PDeCAT

Nascut el 09 de Juny de 1969, viu a l’Avinguda Diputació núm. 25. Empleat de Banca i cursant estudis d’ extensió universitària.
Regidor de Cultura, Noves Tecnologies, Coordinació Mancomunitat Penedès -Garraf i Salut des de l’any 2015.
Ha estat membre del Ampa de l’escola “El Drac” de Pacs i col·laborador en diferents associacions de la comarca.
Mail de contacte: pacs@diba.cat

 

Josep Sogas i Raventós (2n Tinent d’Alcalde), PDeCAT

Nascut el 27 de gener de 1943. Viu a Pacs del Penedès , Barri La Xarmada, masia Cal Teula. Va ser sots inspector de la Policia Local de Vilafranca del Penedès, fins a jubilar-se. Va ser regidor de l’ajuntament Pacs del Penedès des de l’any 2007 fins l’any 2011, i després Alcalde-President fins el 2017.
Mail de contacte: sogasrj@diba.cat

 

Maria Gimenez i Solis (3a Tinent d’Alcalde), PDeCAT

Nascuda el 26 de juny del 1947, viu al Barri del l’Agrícola. Mestressa de casa, però ha treballat en el sector de la confecció fins a jubilar-se. És regidora de Benestar Social i Medi Ambient des de l’any 2015 . És Secretaria de la Junta Directiva de l’Associació Gent Gran Sant Genis, i forma part de la Comissió de Festes de Pacs.
Participa, col·labora i dona suport a totes les activitats que s’organitzen al municipi.
Mail de contacte: pacs@diba.cat

 

Jordi Flix i Duran (Regidor), ERC

Va néixer l’any 1963 a Sant Sadurní d’Anoia, va estudiar fins que va començar a treballar d’auxiliar de farmàcia, des de fa 37 anys. És casat i té dues filles de 20 i 14 anys. Viu a Pacs des de l’any 1991, al Barri de la Rectoria. És regidor, i aquesta és la seva tercera legislatura com a representant d’ERC de manera independent, ja que no té afiliació. Ha participat en diferents entitats culturals comarcals i nacionals, sempre defensant les tradicions i cultura de la nostra terra.
Mail de contacte: pacs@diba.cat

 

Albert Espriu i Miró (Regidor), ERC

Nascut el 23 de juliol a Barcelona, viu a l’Avinguda Diputació numero 18. Actualment ja està jubilat però havia treballat com a Director General a Grup Ondunova i com a Conseller Delegat a Grup Simat. Forma part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Pacs com a regidor de la oposició pel grup ERC des de l’any 2015.
Mail de contacte: alb.espriu@gmail.com

 

Josep Antoni Sibil i Galimany (Regidor no adscrit)

Nascut el 11 de Gener del 1969 viu al Barri del Pla de Cavalls. Diplomat en Màrqueting i MBA per EAE. És regidor des de l’any 2003 i ha treballat en diverses regidories en el transcurs d’aquest temps tot i que la seva responsabilitat en aquesta legislatura es centra en les àrees econòmiques i d’urbanisme.
Des de molt jove ha participat en moltes entitats de caire social, cultural i esportiu de la nostra comarca.
Mail de contacte: pacs@diba.cat