Esteu aquí: Inici » Contractes, convenis i subvencions » Relació de contractes » Relació de contractes oberts i negociats (històric)

Relació de contractes oberts i negociats (històric)

Aquí podreu cercar els contractes subscrits mitjançant els procediments obert i negociat, que figuren en el perfil del contractant i en els expedients de contractació de l’entitat local, dels darrers cinc anys.

 

relacio-de-contractes-oberts-i-negociats

 

La Llei 30/2007, de 30 d’octubre, de Contractes del Sector Públic estableix que, en funció de l’import, els procediments de contractació oberts i negociats són els següents:

  • Contractes oberts

Es consideren contractes oberts els contractes d’import superior a 200.000* euros, si es tracta de contractes d’obres, o a 60.000* euros, quan es tracti d’altres contractes.

  • Contractes negociats

Es consideren contractes menors els contractes d’import superior a 50.000* euros, quan es tracti de contractes d’obres, o a 18.000* euros quan es tracti d’altres contractes.

* (+IVA)

 

Accediu a la relació de contractes oberts i negociats (Nota: en el camp òrgan de contractació, introduïu Ajuntament de Pacs del Penedés, i realitzeu la cerca).