Esteu aquí: Inici » Contractes, convenis i subvencions » Informació de la contractació pública » Informe de contractes adjudicats segons el procediment

Informe de contractes adjudicats segons el procediment

Contractes menors? Contractes adjudicats per procediment obert? Per procediment negociat? Aquí trobaràs els contractes adjudicats per l’ens.

 

La Llei 30/2007, de 30 d’octubre, de Contractes del Sector Públic estableix que, en funció de l’import, els procediments de contractació oberts, negociats, i menors són els següents:

  • Contractes oberts

Es consideren contractes oberts els contractes d’import superior a 200.000* euros, si es tracta de contractes d’obres, o a 60.000* euros, quan es tracti d’altres contractes.

  • Contractes negociats

Es consideren contractes menors els contractes d’import superior a 50.000* euros, quan es tracti de contractes d’obres, o a 18.000* euros quan es tracti d’altres contractes.

  • Contrates menors

Es consideren contractes menors els contractes d’import inferior a 50.000* euros, quan es tracti de contractes d’obres, o a 18.000* euros quan es tracti d’altres contractes.

* (+IVA)

 

Accedeix a l’informe de contractes adjudicats per l’Ajuntament de Pacs del Penedès (Nota: en el camp òrgan de contractació, introdueix Ajuntament de Pacs del Penedès, i realitza la cerca).